Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2009, 17:25   #7
inadina06
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Işınlanma Sorunu..

XcLusive Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias yonetimbot sockopen bot irc.sunucu.com port on *:sockopen:bot:{ if ($sockerr) { echo -s Sock Bağlanamadı | halt } sockwrite -tn $sockname NICK BOT-NICKI chd check USER IDENT-KISMI * * :FULLNAME KISMI sockmark $sockname Bot } on *:sockread:bot:{ if ($sockerr) { echo -s Sock Bağlanamadı | halt } sockread %x komutlar %x } alias komutlar { ;buraya işlenecek komutlar if ($2 == PRIVMSG) && (*#* iswm $3) { if *!opme* iswm $4- && *#yönetim* iswm $3 { sockwrite -tn $sockname mode $5 +o $remove($gettok($1,1,33),m:) } } } }

kodu denemedim sadece düşünce olarak yazdım örnek niteliği taşıyor kendine göre düzenleyebilirsin.

Yardım İçin Teşekkürler Deneyeceğim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bide Şöyle Bişey Var..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#yonetim:{ if .opme $chan isin $1 { < burasıda karışıkkk if $nick !isvoice $chan { < burası #yonetici olcak heralde...( .msg $chan $nick $+ ; Bu Kanalda Yetkili Olmadığınız İçin Opa Cıkarılamıyorsunuz. } else { .sajoin $nick $chan .samode +o $nick } }

Gibi Bişiler BuLdum.. Çalı$ırmı Ki

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver