Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2009, 00:35   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Susamlı Tavuk Kanadı




Susamlı Tavuk Kanadı

Malzemeler:
8 adet tavuk kanadı
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı rendelenmiş taze zencefil
4 adet sarmısak, kabukları soyulmuş ve ezilmiş.
2 yemek kaşığı susam


Tarifi:
Tavuk kanaklarını eklem yerlerinden 2 parçaya kestirin. Böylece 8 adet kanat ucu ve 8 adet incik elde etmiş olacaksınız.
Bir cam kaseye soya sosunu, zencefili, sarmısağı ve sıvı yağı koyun. Kanatları ekleyip sosu her yerlerine yedirin. Kabın ağzını streçle örtüp buzdolabında 2 saat marine edin.
Kanatları sostan çıkarın, üzerlerine yapışan zencefilleri temizleyin ve kanatlara susam serpin. Hepsini bir fırın tepsisine yan yana dizin.
Önceden 250 derecede ısıtılmış fırında bir kere alt-üst ederek 10-14 dakika kızartın. İyice kızarıp içi piştiğinde fırından çıkarıp servis yapın


Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan