Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2009, 00:29   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Acılı Tavuk Kanatı




Acılı Tavuk Kanatı

Malzemeler:
• 1 kg tavuk kanadı
• 1 yemek kaşığı buğday nişastası
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• 2 yemek kaşığı domates salçası
• Tuz
• karabiber
• kırmızı toz biber


Hazırlanışı:
Tavuk kanatlarını iyice yıkayın ve süzün. Ayrı bir kapta nişastayı, yumuşamış tereyağını, domates salçasını, tuzu, karabiberi ve kırmızı toz biberi karıştırın. Tavuk kanatlarını içine atıp, iyice sosa bulanmalarını sağlayın. En az 1 saat buzdolabında bekletin. Bu bekleme sırasında sosu hazırlayın. Soğanları incecik kıyıp, zeytinyağında çevirin. Rendelenmiş domatesi ekleyin. İnce kıyılmış sarmısak, pul biber, kekik, soya sosu ve tuzu karıştırın. 1 çay bardağı su eklemesiyle,10 dakika pişirin. Sosta beklemiş tavuk parçalarını teflon tavada kızartın. Servis tabağına alıp, sosla birlikte servis yapın.

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver