Cevap: Kelebek Script® v.eLite
Neden insanların hevesini kırıyorsunuzki, adamda yaptım demiş oturdum yazdım yada kodladım dememişki, hatta dese ne olur ? 3-5 mirc editler(sizin deyiminizle calar) sonrasında ufaktan kendiside birşeyler yapar, hem siz kimsinizki adama scripti caldın bilmem ne, asıl hırsız asıl çalan, "Ben yazdım" diyendir. Hepiniz mirc 6.35 'in üzerine işlemiyormusunuz ? Hadi belki o versionun üzerine değilde hepiniz/hepimiz mardam'ın mircinin üzerine işlemiyormuyuz ? Klasik bir söz ama => insanların umutlarını kırmayın, belki sahip oldukları şey odur. Evet bende mirc script "yapıyorum" 24 gündür uğraşıyorum bi 6 günü daha var bitmesi için, ama biri gelse aynını yapsa ve buraya bilmem ne script diye konu acsa, hayırlı olsun güzel çalışma brader ama şu şu eksik derim, milletin dinine söven bir kendine baksın, müslümanmı diye? Geçen gün biri burda yazmış cok hoşuma gitti => mirc'i ilk önünüze aldığınızda mardam kruger ve siz 3 kafadar oturupmu yaptınız ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu XcLusive tarafından (23 Mart 2009 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
Sebep: konuşma tarzına ve uslubuna dikkat et
|