Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#:{
;Socket olarak $3 == ($chan) $3 bize #kanalı vermektedir
if $3 == #dj {
;Socket olarak $remove($4,:) == ($1) $1 uygulanacak komutun karşılığını vermektedir.
if $remove($4,:) == !iyok {
;socket olarak $5 == ($2) Burdaki $2 bize İşlem yanlış ise işlemi durdurup mesaj yollamayı bildirir.
if $5 == $null {
;socket olarak komut privmsg == (privmsg) privmsg bize kanala mesaj yollamayı bildirir.
komut privmsg #dj Lütfen bir nick belirtin.. (ÖRN: !iyok NİCK)
}
else {
;socket olarak komut privmsg == (privmsg) privmsg bize kanala mesaj yollamayı bildirir.
komut privmsg $5 $5 Radyomuzda yaptığınız istek şuanki DJ'imizde malesef mevcut değildir.. #Radyo Kanalında başka bir istek yapabilirsiniz..
komut privmsg #dj $5 Nickinin özeline istediği şarkının mevcut olmadığını belirttim..
}
}
;Socket olarak $remove($4,:) == ($1) $1 uygulanacak komutun karşılığını vermektedir.
if $remove($4,:) == !ivar {
;socket olarak $5 == ($2) Burdaki $2 bize İşlem yanlış ise işlemi durdurup mesaj yollamayı bildirir.
if $5 == $null {
komut privmsg #dj Lütfen bir nick belirtin.. (ÖRN: !ivar NİCK)
}
else {
komut privmsg $5 $5 Radyomuzda yaptığınız istek şuanki DJ'imizde mevcuttur.. İsteğiniz sıraya alınmış en kısa zamanda çalınacaktır..
komut privmsg #dj $5 Nickinin özeline istediği şarkının mevcut olduğunu belirttim..
}
}
if $remove($4,:) == !dj {
komut privmsg chghost $5 Dj.Sunucu.Com
komut privmsg $3 $5 Hostunuz Dj.Sunucu.Com Olarak Atanmıştır. İyi Çalışmalar.
}
}
}
mIRC üzerine aktif konuma getirmek için , yukarıdaki anlatım dahilinde uygıladığımız işlemler ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#:{
if $chan == #sago {
if $1 == !iyok {
if $2 == $null {
privmsg #dj Lütfen bir nick belirtin.. (ÖRN: !iyok NİCK)
}
else {
privmsg $2 $2 Radyomuzda yaptığınız istek şuanki DJ'imizde malesef mevcut değildir.. #Radyo Kanalında başka bir istek yapabilirsiniz..
privmsg #dj $2 Nickinin özeline istediği şarkının mevcut olmadığını belirttim..
}
}
if $1 == !ivar {
if $2 == $null {
privmsg #dj Lütfen bir nick belirtin.. (ÖRN: !ivar NİCK)
}
else {
privmsg $2 $2 Radyomuzda yaptığınız istek şuanki DJ'imizde mevcuttur.. İsteğiniz sıraya alınmış en kısa zamanda çalınacaktır..
privmsg #dj $2 Nickinin özeline istediği şarkının mevcut olduğunu belirttim..
}
}
if $1 == !dj {
.chghost $nick Dj.Sunucu.Com
.msg $chan $Nick Hostunuz Dj.Sunucu.Com Olarak Atanmıştır. İyi Çalışmalar.
}
}
}
CesuryureK Sakın yanlış anlama , aradaki farkı kavrayabilsinler diye anlattım. Hoşça Paylaşımlar..