Cevap: Eschatten Girenin Özeline Mesaj
Bucali kardes benim kullandigim eggdrop degilki ozele gelen nickide Hosgeldiniz diye geliyor whois cektiginde boyle bir nick bulunamadi diyor o verdigin kodlari nereye ekleyecem ben bunun uzerinemi?
sendto_one(cptr, ":Hosgeldiniz PRIVMSG %s :2Merhaba", me.name, sptr->name, sptr->name);
sendto_one(cptr, ":Hosgeldiniz PRIVMSG %s :4Can2yol2daslar.4C2om 2Sohbet Sunucusuna Hoşgeldiniz.", me.name, sptr->name, sptr->name);
sendto_one(cptr, ":Hosgeldiniz PRIVMSG %s :2Sunucu Kurallarina ve görev dagilimina 4/rules 2ve 4/motd 2yazarak ulaşabilirsiniz.", me.name, sptr->name, sptr->name);
sendto_one(cptr, ":Hosgeldiniz PRIVMSG %s :2WeB Adresimiz 4 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. me.name, sptr->name, sptr->name);
sendto_one(cptr, ":Hosgeldiniz PRIVMSG %s :2Sunucu yardim kanalımız 4#Help ,2sohbet kanallarımız 4#Sohbet 2Oyun kanalımız 4#Oyun , 2Radyo kanalı 4#Radyo 2'dir.", me.name, sptr->name, sptr->name);
sendto_one(cptr, ":Hosgeldiniz PRIVMSG %s :2İstek ve şikayetlerinizi, Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2mail adresine iletebilirsiniz.", me.name, sptr->name, sptr->name); |