Cevap: Operse düşen kelimeler..
| TragediE Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
S.a..
#Opers kanalina düşen "msn" kelimesi hakkinda yardim istiyorum.
Aradigim kod: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! #Opers kanalinda [00:33] <IRC.********.Net> [Adword] (UĞUR_63:-FRIVMSG:=Sevgii): msn adresin varmı Mesela burada UĞUR_63 Nicki msn istemiş, Bu nicke Opers icinde msn kelimesi gecitig icin bir uyari mesaji atabilirmiyim(otomatik)
Sunucumuzda MSN Alisverisi/Paylasimi Yasakir gibi..
| - Özel'e yazılan mesajları görmen için öncelikle özel okuma modülün olması gerekmektedir, onun dışında yasaklı kelime eklenebilirmi onuda bilmiyorum ama şu şekilde bir önlem alabilirsiniz. " X Şahıs Y 'nin özelinde Msn varmi? dediğinde otomatik olarak Sunucundan killenebilir, bunuda belirlemiş olduğun bir kanal'a uzaklaştırıldığı mesajla yansıtabilirsin. Bunu düşündüm açıkcası Spam'a Ekleme; PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/spamfilter add cpNnudpqP kill 1d; Sunucumuzda Msn Istemek yada vermek Yasaktır msn varmi?
Remoteye Eklenecek Code; PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*Sunucumuzda Msn Istemek yada vermek Yasaktır*: {{ msg #X 14Rapor 4 $6 14"Msn" maskını kullandı! | halt }
Anlatım; SpamFilter'e Msn varmi? diye eklersin ben kill olarak düşündüm orayı değiştirebilirsin zline, gline diye sonrasında mIRC'inin Remote bölümüne yukarıdaki codeyi'de eklediğinde Belirlemiş olduğun bir odaya bunları rapor olarak gösterebilirsin. Bu şekilde yaptığımda msn isteyen kişi otomatik kill yer, belirlemiş olduğun kanal'ada Rapor atar. Bknz; [13:01] <Deneme> msn varmi? [13:01] * Quits: Deneme (Sunucumuzda Msn Istemek yada vermek Yasaktır ) #X Kanalına Rapor; [13:01] <NeverBackDown> Rapor Deneme "Msn" maskını kullandı! iyi forumlar..
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |