Cevap: Haftanın Polemiği < 9 > Kelebek.GEN.TR [2009]
Şuanki Yönetim sorunsuz bi şekilde yoluna devam etmektedir.
Planlı ve sistemli çalışmaları ile güzel projelere imza atacaklardır. Kelebek sunucusunun yeni scripti Kelebek Script v.elite kullanıcıların beğenisini toplamayı başarmış.Buda bize göstermektedir ki Gelen gideni aratmaz. Bence Kelebek sunucusunu ticarethane olarak görmek mantığı çok yanlıştır.Ticarethane demek herşeyden gelir etmeyi kendine prensip haline getirmiş bi yer bir mekan demektir ki; Kelebek sunucusunda Böyle birşey söz konusu deildir. Kelebekte Sadece ve sadece nick sponsorluğu ve vhost satışları yapılmaktadır.Buda tamamen isteğe bağlıdır.İsteyen alır isteyen almaz.
Almayana sen niye almıyorsun almak zorundasın Kelebekte vhostun olmazsa yükselemezsin, op olamazsın , sop olmazsın oper olamazsın vs. gibi bi mantık söz konusu deildir. Ben kelebekte sıradan bi userim ve vhost filan almadım.Ama buna karşın globallerde op sop olunca almak zorundasın gibi yaklaşımlardada şahsıma karşı bi girişimde bulunulmamıştır.(Beni bilen bilir hiç bi şekilde yalan söylemem.) Forum olayına gelelim. Foruma reklam filan alınıyor deniyor..Bunu bile sorun yapıyorsunuz arkadaşlar..Reklam almayan forum mu var. Silah zoruyla mı reklam alınıyor? Mantıklı işler ve eleştriler yapalım pls. Ben şahsım adına konuşuyorum.Eski yönetimi beğenmezdim.Zerre kadarda gitmelerine üzülmedim.Çünkü eski yönetim çok başına buyruktu..Serverde sadece kendilerinin olduğunu düşünüp, o mantıkla hareket ediyolardı.
Asıl tuhafıma giden nokta ne biliyormusunuz? Eski yönetimin arkalarından sövenler Şimdi ise onlarla birlikte Bu bir çelişkidir..Bu karakterdeki kişilere acıyorum sadece.. Son olarak söylemek istediğim; O bunu yapmıştır,bu şunu çalmıştır,o Bunu götürmüştür vs.. gibi mantıksız polemiklere girilmemesi daha mantıklı olur.
Emin olunki Herkes herkesin ne halt olduğunu çok çok iyi biliyor.Bilmeyenlerde gelsin bana süper izah ederim arkadaşlara.En azından kimleri savunduklarını iyi bilsinler. Unutmayın en yakın arkadaşlarını satanlar, bi gün sizleride satar. Kraldan çok kralcı olmayın.(Mecaz Sanatı) Şuan bile 2006 dan kalma print screen loglar bulunmaktadır bende.O yüzden kimse bana kalkıpta Nihilistt gibi adamları savunmasın.Yok iyi yönetici yok bilmem ne.. Geçin bunları. Herkes yerinde huzurlu olsun başka ihsan istemeyiz ok. |