Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2009, 21:30   #56
McL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 9 > Kelebek.GEN.TR [2009]

AdaStaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sayın Arkadaşım Biraz Haddini Aştın Diger İnsanlar Gibi Derken Yaşım Kücük Die Kimse beni Burda Kücük Göremez ! Bu 1
2'incisi Helpte Çalıstım evet 3'üncüsü Seni Zurna.netlerde AppendiX in serverinde Vs.yerlerde help Sop Olarak Yakaladılar Onu Nie Konusmuyoruz KELEBEK 'Teyken Kac IRC Ye Üyeydin Onları Nie Yazmıyoruz + İsmaiL Abine Sorabilirsin StaR ( uLaS ) Kaç Sene Çalışmış Sölesin Lütfen Bilip Bilmeden Post Yazma Anla.
Saygılar..

vallahi ben kelebekte canla başla calısır iken hiç bir yere üye değildim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
benim appendix'in yeri dediğin ; mirclive'da bulunduğum vakit kelebek ile hiç bir ilişiğim yoktu.hiç bir zaman 2li oynamamışımdır.misal ; kelebek helpte % durumda iken 2 kişilik sunucuda help founderlik yapmadım
ne ise.. artı yakalanmaktan korkacak olsaydım,diğer yerlerde McL nickiyle bulunmazdım
yazdıkca batıyorsun.bence muhalefeti kes kulubene dön

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan