Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2009, 21:11   #54
AdaStaR
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 9 > Kelebek.GEN.TR [2009]

McL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Peh Peh Peh

Star nicki var bitane buraya muhalefet olmuş diğer insanlar gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aklıma takıldıda sen 5 sene ticarichat'temiydin
muahahhahahhahahahhahaha die yarım kilometre gülerim buna.arkadaş sen ne aşmışsın kendini
harbiden de pes diyorum sana.yüzsüzlüğün geldiği son noktasın sen
mcl abi ne zaman @ olurum.?abi hostumu alıcam bu sefer söz.abi sonuna kadar senleyim.abi @ olurum dimi ? gibi cümleler kuran kimmm acep.

Parayı sorun etmiş herkez.sunucunun masraflarının karşılanması icin karınca kararınca herkezin bir yerden katkısı olması kadar güzel bişey olamaz bence.

diğer konu ; yettim ibrahim

Sayın Arkadaşım Biraz Haddini Aştın Diger İnsanlar Gibi Derken Yaşım Kücük Die Kimse beni Burda Kücük Göremez ! Bu 1
2'incisi Helpte Çalıstım evet 3'üncüsü Seni Zurna.netlerde AppendiX in serverinde Vs.yerlerde help Sop Olarak Yakaladılar Onu Nie Konusmuyoruz KELEBEK 'Teyken Kac IRC Ye Üyeydin Onları Nie Yazmıyoruz + İsmaiL Abine Sorabilirsin StaR ( uLaS ) Kaç Sene Çalışmış Sölesin Lütfen Bilip Bilmeden Post Yazma Anla.
Saygılar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet