Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2009, 20:20   #51
McL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 9 > Kelebek.GEN.TR [2009]

burada gerçektende tuhaf bişe var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kelebek.gen.tr başlığı altındayız,adamlar hala daha prosohbet diyolar burada.ilginc ve enterasan aslında
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
gecen pro'yu inceledim.bir ilginc yönü daha var bu işin sevgili okurlar
MdX nicki kelebekte +v vermediği adamları,kendi actıgı yerde oper yaptı bu da başka bir celiski tabi. scripti incelemeye aldım ve tam tahmin ettiğim gibi
yukarda unlimitedboy'un yazmış olduğu postu şu kodla destekliyeyim..
BU PROSCRİPTİN İcinde Bulunan (C)alıntılardan sadece 2sidir

eminim şimdi cıkar dersiniz,appiyi sevdiğimizden dostumuz olduğundan yanımızda olmasa bile kodlarıyla yaşatıyoruz onu icimizde hehehhe

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:NOTiCE:*DIKKAT*kesilecektir.*:?:{ if ($nick == NickServ) { dialog -x sifre sifre | appi } } alias appi { if ($nick == NickServ) { .inc %srf | sifre }

Peh Peh Peh

Star nicki var bitane buraya muhalefet olmuş diğer insanlar gibi
aklıma takıldıda sen 5 sene ticarichat'temiydin
muahahhahahhahahahhahaha die yarım kilometre gülerim buna.arkadaş sen ne aşmışsın kendini
harbiden de pes diyorum sana.yüzsüzlüğün geldiği son noktasın sen
mcl abi ne zaman @ olurum.?abi hostumu alıcam bu sefer söz.abi sonuna kadar senleyim.abi @ olurum dimi ? gibi cümleler kuran kimmm acep.

Parayı sorun etmiş herkez.sunucunun masraflarının karşılanması icin karınca kararınca herkezin bir yerden katkısı olması kadar güzel bişey olamaz bence.

diğer konu ; yettim ibrahim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan