Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
toXic
K9'dan Baska Koruma Botu Kullanmıyoruz, Bukadarda Kendimize Güveniyoruz.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
K9 isteklere cevap veremiyor Gereksiz.
Şu 2 mesajı yazan aynı kişi mi diye düşünüyor insan.
Hani zaman geçse aradan bi vakit, fikrin değişir normal karşılanır. Dakikada bi ters döner mi birisi ?
N savunduğunu sen de bilmiyosun ki, if ye anlatasın.
Madem işe yaramıyor neden kullanıyosunuz?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Benim ürettiğim sey cokca. Halen Kurmadıgım Bircok sey var. Bir sistem hazırlıyorum Çünkü K9 isteklere cevap veremiyor Gereksiz. Basit Bir modul ile K9'un yaptıgı işi yapmayı düşünüyorum.
srcmaster'ın cptime'si, zaten yeterli olur K9'u gözünüzde Çok büyütüyosunuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evet çokca şey üretiyorsun ona N şüphe
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şu an MdX in konumundasın klbk dimi?
Ahh yazık, bi tek script yapamıyosun sanırım, o kadar kusur devede de var çok görmemek lâzım
Hee bu arada scriptiniz bi günde 3 güncelleme yapmış hayran kaldım
Evet ProSohbet sunucusu sıfırdan bu hâle geldi itirazın mı var
"Nerden baksan tutarsızlık,
Nerden baksan ahmakça .."