Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2009, 12:20   #17
wiηd
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 9 > Kelebek.GEN.TR [2009]

toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
m<OperServ> Mevcut Kullanici : 688 (30 ops)
:adm<OperServ> Maximum Kullanici: 839 (Mar 18 18:28:50 2009 EET)
:adm<OperServ> Services 2 gundur calisiyor.

Ticarethane derken Kanal satmayan nick satmayan oper satmayan topicine reklam almayan nadir sunuculardandır kelebek

Önce 1 Soru: Bir aralar 2100 lerde olan Kelebek kanalı şimdilerde neden bu sayıda? Ok IRC ye yoğunluk azaldı falandi filandı da bu kadar da düşme olur mu? Yoksa Eggdroplarda sorunmu var?

Şıklar ile bir kaç şey belirtmek istiyorum..

* Sunucunun Koruma botlarını, global kanallarını silen arkalarından rootları tarafından ana avrat küfür edilen adminler, (pardon yöneticiler demeliydim orası koca bir şirket yönetim kurulu başkanı falan var baksanıza,Ticarethane diyince kem kum oluyorlar..) şimdilerde geri döner olmuşlar..

* Hiç kendinize şunu sordunuz mu? Kalanlarmı Haklı? Gidenlermi? Kendi istekleri ile herşeylerini devir edip gidenler var, Bir de herşeyi silip ana avrat küfür edilip atılanlar var..

* Herkes düşünmeli yıllarını veren emek harcayan MdX ve Nihilistt bu sunucudan kendi istekleri ile neden ayrıldılar? Kendileri bununla ilgili açıklama yapmışlardı. O kadar çirkin insanlar ki adamların nick infolarına yazı yazıcak kadar.. Burdan da anlaşılabilinir..

* Evet Para ile oper/admin, kanal satılmıyor, veya topiclerine reklam almıyorlar.. Onlar; Host yani onlarin deyimi ile vhost satarak forumlarina reklam alarak falan para kazanıyorlar..

* İşini yapana kadar süpersin işin bittikten sonra boş adamsın.. Herşey işini yaptırana kadar.. Yaptırmak için Yönetici olabilirsin ama işini halledince artık bir user olabilirsin.. Buda bir ticarethane olmuyormu? yada rüşvet? Bence fark yok..

* Forumlarında repshop var duymuşunuzdur arkadaşlarımdan biri kupa bardak siparişi vermiş 6 ay olmuş sanırım bardak üretimde hala..

Daha neler var ama ne benim onları yazacak vaktim nede bunları aşağılayacak kadar şerefim var ..

Sadece hepsine bol bol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet