Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2009, 00:55   #20
teo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : SeRGeN

2006 yılının son aylarında tanıştım hossohbetle irc yöneticilerinden sevdiğim bir arkadaşım vardı aynı mahalledendik ama hiç takılmamıştım daha önce birşeyler vesile oldu bi baktım hossohbetdeyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o gün bugün kendimi bildim bileli oradayım gerçektende bulunduğu ortam çok farklı göze kulağa insanlığa hoş geliyor ismi gibi hoşsohbet bambaşka bir yer ya tarif edilemez yaşanması gerekir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

yıllar geçsede inadına hoSSohbeT !

Bunu yazmıştım tekrar yazma gereği duydum

Sevdalısı olduğumuz bu büyük Hossohbet ailesi, Sanal Dünya diye adlandırdıgımız internet sohbet ortamını, tamamen kendi bünyesinde aileselleştirmiş ve bu yönetim projesinin imtihan sahasından çıkmış üzerinden tam 10 yıl geçmiştir
Sağlam zeminlerle derinlere kök salmış olan Hossohbet'in doğuşunu müjdeleyen çok önemli bir dönüm noktasıdır 10. yıl..
Bu "10" yıl içerisinde din, dil, ırk, ayrımı yapmadan herkezi kucaklamış ve gönüller Hossohbet etrafında buluşmuşlardır
1999 tarihinden bu zamana, yürekleri hossohbet için çarpan herkeze ve Server sahibi SeRGeN abiye Hossohbeti bizlere sunduğu için sonsuz Teşekkürler.

Set ßy `Teoman`

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet