Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 20:06   #10
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : SeRGeN

IRC`de örnek alınacak sayılı kişilerden biridir SeRGeN bey.
uzun yıllardır IRC ortamlarında bulunan biri olarak ilk defa bir sunucu sahibine bu kadar saygı duyan kullanıcılar gördüm.

Geçmiş zamanda HosSohbet.com sunucusuyla yaşamış olduğum bir anıyı sizlerle paylaşmak isterim. 1999, 2000 li yıllarda anet.net.tr kapandıktan sonra bizim cafeden anete giren abilerimiz anet.gen.tr domaini alıp bir nebze anet ortamını ayakta tutmak istediler sonra onlarda sunucuyu kapattılar. Sunucu sahibi metin (carpediem) ''eski SQL`daki carpediem değil'' abim bana HosSohbet.com sunucusunu tavsiye etmişti gir bak bu sunucu kaliteli yeni açıldı burası zamanla büyür demişti tabi bizde o dönemler DALnet aşkkıyla yanıp tutuşuyorduk.

Röportaja başladığımızda #sergen kanalında 60 kişi vardı ve Röportaj bitti kanaldaki arkadaşlara söz hakkı verdim ve hepsi SeRGeN beye olan saygılarını bakın nasıl dile getirdiler.

Işte o diyaloglar

CrazyStyLe : beston teşekkür ederim
CiqS : SeRGeN abiii canı gönülden kutluyorum bu kanalın sizin gibi idealist yetkililere ihtiyacı var. başarılarınızın devamını dilerim
SeRGeN : teşekkürler
Kuzgun : SeRGeN abı teşekkürler açıklamaların için
b-a-L-ı-m : sergen abi süpersin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

NaRkOz____35 : SeRGeN seni herzaman armızda görmekten mutluluk duyarız
CrazyStyLe SeRGeN abi nice yıllara
SeRGeN bu ekip işidir baylar bayanlar
_T_i_L_K_i_ : teşekkürler. SeRGeN abi basarılarınızın devamını dilerim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

VoLCaNo : SeRGeN abi tşkler. beston tşkler
SeRGeN : ben yok burada bizler variz elele olacak olan şeyler
beston : ben tşk ederim.
_T_i_L_K_i_ : elbete biz bi aileyiz

CoPiTaL : SeRGeN Sitenizin güzelliği insanların candan gelerek Sohbet edişi cana yakın olmaları çok Güzel başarılarınızın Dewamını Dilerim.
CiqS beston röportajınız için tşk ederiz bizi onöre ettin....
`Teoman` iki yazayım müsadenizle

CrazyStyLe SeRGeN abi biz olduğumuz bir yerde senden bir sey rica edebilirmiyim
SeRGeN tv mizde yakında olacak inşallah radyo ile kalamam bn
AdanaLi SeRGeN Abi Nice Senelere iyiki Varsiniz
seker SeRGeN bi canı gönülden kutlyor ve basrılarının hep beraber yasamak dileği ile diyorum
RaSKoLNıKoV Yurt Dışındaki ARkadaşlarla KÜLTÜR ENTEGRASYNU fikri güzeldi
)
beston ben tşk ederim.
SeRGeN teşekkürler.
`Teoman`: Sevdalısı olduğumuz bu büyük Hossohbet ailesi, Sanal Dünya diye adlandırdıgımız internet sohbet ortamını, tamamen kendi bünyesinde aileselleştirmiş ve bu yönetim projesinin imtihan sahasından çıkmış üzerinden tam 10 yıl geçmiştir
`Teoman`: Sağlam zeminlerle derinlere kök salmış olan Hossohbet'in doğuşunu müjdeleyen çok önemli bir dönüm noktasıdır 10. yıl.. Bu "10" yıl içerisinde din, dil, ırk, ayrımı yapmadan herkezi kucaklamış ve gönüller Hossohbet etrafında buluşmuşlardır
`Teoman`: 1999 tarihinden bu zamana, yürekleri hossohbet için çarpan herkeze ve Server sahibi SeRGeN abiye Hossohbeti bizlere sunduğu için sonsuz Teşekkürler.
Bedirhan : bunu getirenide ben getirdim buraya

Bedirhan : harbidende aileyiz
CiqS : alkışşşşşşşşşşşş
beston

xArMiNax : Amacımız seviyeli ve saygın bir sohbet ve oyun kanalı sağlamaktır.insanların temiz bir ortamda realx olmaya ihtiyaçları var.Kimseyi banlamak ve itici davranarak user kayvetme davası değildir davamız.. bu işe gönlü koymak ve ve yüreğimizle işin içinde oılmak gerekiyor Burada yetki sevdası ve kötü emelleri olanlar zamanla eleniyor zaten. Hossohbet.com'a duyulan bu sevgi , bağlılık ve alışkanlığımız kesinlikle yapılan karşılıksız fedakarlıkların
Bedirhan :-)
Carpin : Evt Aileyizde SaadeTimizi KıskananLar Var

SeRGeN : herkese teşekkür ederim iyiki varız ..
seker : SeRGeN abi sende iyiki varsın
xArMiNax : @beston bey sizinde yüreğinize sağlık Allaha emanet olunuz..
beston : sağolasınız sizde xarminax
seker : SeRGeN abi öncelikle bizi biz yaptıgın için ve hossohbeti kurdugun için ssana cok tesekkür ederim iyiki varsın SeRGeN abim.. tam 6 senedir buradayım 30 senede olsa yine burda olacagım sen bu kanalın basında ve hep aynız biz oldgumuz halde SeRGeN abim
HiTMAN: SeRGeN abi, 10.yılı bende kutlamak isterim, ve yönetimde bizim bile bazen, başkası yapsa affedemeyeceğimiz hatalarımızı görmezden gelip sabırla doğruya varmamıza yardımcı olduğun için tekrar teşekkür ederim

SeRGeN bey ve HosSohbet.com ailesine daşarılar dilerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver