Cevap: Sunucu Sahibi Suan Online Uyarısı Yardım.!
| Thief Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Neverbackdown senin verdiğinde sunucuya giriş yaptıkdan sonra nick'ini nick şifresini ve operpass'ı girdikden sonra global atmasını sağlar yanılmıyorsam arkadaş tasarladığı mirc script'e bu kod'u koymayı düşünüyor.
Alt+r yaptıkdan sonra Remote sayfasına PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:NOTIFY:{ if ($nick == Nickin) && (Serverismi isin $server) { echo -a « Dikkat » !: Sunucu sahibi şuanda online(Kendine göre uyarlarsın)! ===> :$nick ! | goto end2 }
1. sine : Kendi nickin
2. sine server ismi yazan yere irc.sanane.com 'sa Sanane
3. kısmada $Thief
Şeklinde yapalirsin, kolay gelsin.
|
- Sunucuya girdigim zaman yada away iken nickimi aldigimda sunucu sahibi nick su anda online sorunlariniz icin /q nick komutunu kullaniniz.. - Sorunundaki mesajı okursan, bir başkası online olduğunda demiyor. "Sunucuya Girdiğim" zaman diye belirtmiş, ondan dolayı onu verdim. Yoksa CesurYureK 'de notify olayını güzel birşekilde anlatmış ve belirtmişdi. Surç-i Lisan ettiysek affola. iyi forumlar.
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |