|
UsL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu konu hakkındaki son mesajımdır . Bu olayın sonucunu yazılan mesajlara ve kimler tarafından yazıldıklarına baktığımızda anlıyoruzki memnun olmayanlar "kullanıcı", memnun olan savunan tek tarafsa shellciler'dir. Almayı düşünen arkadaşlar hangi tarafta olarak bu işe girdiklerinden emin olsunlar. Kullanıcı olup mağdur olmakmı , Shellci olup ekmek kavgası yaparcasına bir yanlışı savunup milletin emeğinin üstünde maddi mutluluklar sağlamakmı. Karar Onların.. herkese iyi Forumlar..
|
dostum ben shellci değilim kafadan atıyosun
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunucusu işletiyorum aylık 50 tl ödüyorum madurum diğe kendini yırtan arkadaşa diyorumki benim eschatli domainim var chatzevki.com + script + site madem flaxchat şöle böle ben flaxchat e döndüm sana echatli domaini verim 250 demiştim 200 tl olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. madur olan birine inanılmaz fırsat.