Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 15:27   #26
UsLuBoy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)

flaxchat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Siz açıkladınız bende açıkladım üstüne birde kanıt gösterdim her flaxchat iyi diyen ya benim şakşamcım (size göre) yada menfaat sağlayan insanlar bence haksızlık yapıyorsunuz. Arkadaş hostcu olabilir, benimde arkadaşım olabilir ama dostluk başka iş başkadır bunuda birbirinden ayırt edebilecek seviyede ve bilgideyiz, kimse bizi burada koruyor diye sana sunuda sağlayalım yok sana indirimli verelim demedik.

Evet haklısın , hatta bu insanlar kör. Hiç kafaları çalışmıyor da sizin bu kadar arkadaş bir olup yazdıklarınızı anlamadan girişecekler bu işe.. Bu kadar basit sanıyorsunuz yani.

imajj Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çünkü yıllardır bizde bu piyasadayız appletlerin içindeyiz iyi olmazsa kullanılabilir olmazsa kimseye sunmayız kimseden haksız kazanç elde etmeye hakkımız yok.Ve son olarakta FlaxChat Apllet arasında hızla yükselişe geçen bir yazılımdır. Özellikleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde bulunmaktadır.Ve orada yazmayan bir çok özelliğide mevcuttur.

Evet O kadar tarafsızsınızki bunlarda reklam değil demi
Evet bende OBAMA'yım zaten...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver