Tekrar merhaba,
Ben sizi msnde engellemedim engellediğimi nereden çıkartınız, sizi hiç bir zaman engellemedik size görüntüde koyuyorum onada bakın ama siz dersiniz ki daha önce engellediniz simdi resmini cekip koyuyorsunuz engeli kaldırıp bunuda diyebilirsiniz. Ayrıca 1 ay sallamadım ben sizi appleti aldığınız zamanıda söyleyeceğim girip düzenleme yaptığımda verdiği hatayıda ekran görüntüleri ile koyacağım aşağıda görürsünüz. Bakalım bu sefer ne diyeceksiniz.
Aşağıdaki satın alma tarihinede göz atın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu dosyanın değiştirme yetkisinin bize verilen bilgilerde olmadığının kanıtıdır.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
UsL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Parayı veren , burda sıkıntıyı yaşayan benim. Dolayısıyla karşımda muhatap görmek istediğim firmanın ta kendisidir. O zaman neden kabul etmiyorsunuz Desteğinzin sadece aracı firmalara olduğunu ? kişilere destek verilmeyip engellediğinizi. Sizde kabul ediyorsunuz zaten aldığınız yere sorun diyerek.
Ayrıca hangi pişkinlik ifadesidirki bu kadar güvenle "ben herkese özel skin yazamam" diyebilir, ben sizden bana skin yazın demedim. Sadece ARKADAŞ'a yazdım dediğiniz skin'i alıp bana HERKESE verdiğinizi verin dedim, sizi bumu rahatsız ettide msnde destek yerine engelleyip "aracı firmaya" baştan savma açıklamalarla 1 ay getirdiniz ?
hem fikir olduğumuz bi konu yok , ben hala söylediklerimin haklı olduğunu görüyorum.. applette özelimi kapat gibi özellikler yazılmış " biz özel kapatır demedik" diyorsunuz. Peki bende yarın bir applet yazıyım içine bir Adet araba butonu koyayım. Elbet bi gün doldururuz ucunu... bumudur yani ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |