Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 14:12   #13
flaxchat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)

Skin.txt dosyalarına sizin erişiminiz var, istedğiniz müdahaleyide yapabiliyorsunuz bunda hem fikiriz değilmi. Biz herkese özel skins.txt dosyası hazırlayamayız bundada bir sorun yok, hatalı olan yerleri kendinizde düzeltebilirsiniz yani skin.txt dosyasında hatalı komut var bizim appletimiz dandik. '
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
'

Sizin tarafımızdan tek istediğiniz $me parametresinin mircdeki gibi skin.txt dosyasında çalışması, bu bizim için çok acil yapması gereken bir güncelleme olmadığı için bu yüzden bekliyorsunuz. Bunu size msnde en az 3 kere söyledim, olmadı appleti aldığınız kişiyi gönderdiniz aynı soruları cevapladım daha ne yapalım yani size daha nasıl yaranacaz onuda anlamadım.

UsL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu konuda yazdığım mesaj kesinlikle bir talep, bir beklenti değil, "flaxchat almayı düşünenlere uyarı" başlığı altında ve sadece bu mahiyeti taşıyan bir ön bilgidir , insanlar bunu dinler veya dinlemez , ben elimden geldiğince anlatır üstüme düşeni yaparım , eğer aksi iddaa edilirse tabi kanıtlarınıda sunabilirim .. Ve Ayrıca ;

Bunlarda popupslardan bazı örnekler. Bunlar gibi nice yanlış komut ile dolu olan komut satırları mevcut..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver