Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2009, 12:31   #10
kup{a}pazl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oyunlar(Game) hakkında proje

Scrtiplere Java ekleyebilir Yada Sitenin Özelliklerini Acabilir sesli görüşme yapılabilirse Sesli Etkinlikler de Oyunlara Ses ve görüntü katılırsa İrc'i bozmus olurmuyuz bilmiyorum Ama Scriptlerde eGer ki sistemin Javasını yada Ayrı bir java ile çalıştırabilirseniz Gerçekten ilgi Çekici Ortamların oluşması içten bile değil. .

MeseLa Atıyorum Msn Messenger'da oyunlar tekli, İkili ve multi olarak var O oyunları İrcd Mirc Script Lerde Çoğaltıp Tanıtımlarına emek Harcanırsa Özellikle su sıraLarda msn de sorun Yaşayan ßir Çok kullanıcının ilgisini Cekmiş Ve İrcd ile tanışma fırsatını OnLara sunmuş olaßiliriz. Ama ßunu yapmanın yanında ßirde Güzel Tanıtım Lazım. Yapılan olayın da paylaşılmaması Lazım neden derseniz Emek sürekli Calınıyor mesela BucaLı idi Sanırım OXM ßotta idi süreli ßir sistem Yapmıstı eklenilen kodlarda ßelki Süreli ßelki güncelleştirilerek ßunlar yinelenebilir. yani Amac emege hakslzlık EdilmemeLi korunmalı Sade Ve Özel olmalı uLaşılması ßelki ParayLa ßelki ßir hosting Servisi olmaLı piyasada en Azından googLede Arandıgı Zaman Kolayca uLaşılsa ßile kolay ßi Şekilde Ellerde GezmemeLi En Azından emegin nedemek Oldugunu Herkezin öğrenmesi amacından..

konuyu ßiraz Saptırdım ßelki ama ßunların ßuralarda ßulunması iyidir en Azından emekten Nelerin Çıktıgını hatırlatmıs oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Asıl Amac Msn de sıkıntı Ceken kullanıcıları Cekmek ßuna yönelik Güzel Calısmalar olursa İrcd Gerçekten Sönmeyecek ßir yıldız olaßilir Diye düşünüyorum..

Hoş payLaŞımlar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver