Oyun'u kime veriyorsun
çapulcu sivasspor tanganı giy hazırlan kocan geliyor: *muhtarlıkda oyunu kime veriyorsun
ReaL..: *ben hüseyin *****'e veriyorum olm, hizmet edecek olana ve adama ver a*
*eşref bitlisemi verecen yoksa :P
çapulcu sivasspor tanganı giy hazırlan kocan geliyor: * Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*ne diyon
*la
*eşref bitlis
*öldü
*olum
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*hangi
*eşrerf
*bu
ReaL..: * Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
*eşref yalvarışlı a*
*mico gilin eşref Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çapulcu sivasspor tanganı giy hazırlan kocan geliyor: *ula ula
ReaL..: *he ya
*bitlisli ya
*ben ona
*eşref bitlis diyorum
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çapulcu sivasspor tanganı giy hazırlan kocan geliyor: *ben de onun fotosunu görünce kayıp aranoyor sandım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ReaL..: *asdabskjdbaksjda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çapulcu sivasspor tanganı giy hazırlan kocan geliyor: *koptum ola
*zuhahhahahha
*olum onlar
ReaL..: *ahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çapulcu sivasspor tanganı giy hazırlan kocan geliyor: *belidiye gibi
*zaten
*3 dairede 85 kişi oturuyorlar
ReaL..: * Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
*kendi oyları yeter onlara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*fazlasınıda alamazlar. |