Cevap: Mynetteki Preator botun özelliği
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:start: { hmake yetki 1000 hload yetki yetki.hash set %channel #ufuk }
on *:text:*:?: { if ($1 == !kefilim) { var %nick $nick if %nick == $hmatch(yetki,%nick) { cs voice %channel $2 | hadd -sm yetki $2 | hsave yetki yetki.hash | msg $nick 4,0Belirttiğiniz nicke yetki ekledim. } if %nick != $hmatch(yetki,%nick) { msg $nick Hash Listemde Yoksunuz. Founderle Temasa Geçin. } } }
on *:text:*:#: { if $nick isop $chan { if ($1 == !ekle) { hadd -sm yetki $2 | hsave yetki yetki.hash | msg $chan Belirttiğin nicki ACC listesine ekledim. } if ($1 == !sil) { hdel -sm yetki $2 | hsave yetki yetki.hash | msg $chan Belirttiğin nicki ACC listesinden sildim. } if ($1 == !liste) { var %i 1 while %i <= $hget(yetki,0).item { msg $chan $hget(yetki,%i).item inc %i } } } }
alias ufuk { if ($1 == ekle) { hadd -sm yetki $2 | hsave yetki yetki.hash } if ($1 == sil) { hdel -sm yetki $2 | hsave yetki yetki.hash } if ($1 == liste) { var %i 1 while %i <= $hget(yetki,0).item { msg $chan $hget(yetki,%i).item inc %i } } }
on *:join:#: { var %nick $nick if %nick == $hmatch(yetki,%nick) { cs voice %channel %nick } }
Kodda teknik açıdan bir sorun yok ama senin dediğinle alakasız olan ufak bir sorun vardı şikayet üzerine editledim. text:?: da $chan kullanmışım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kullanımını harfiyen yaparsan çalışıcaktır. Teknik bir sorun yok birçok kullanan arkadaş var mynette
| Alıntı: |
Unutma: /ufuk ekle nick
yada;
kanalda optayken;
!ekle nick
Komutlarını kullanıp hash tablosuna addonu yönetecek nickleri eklemelisin.
Ve unutma: yukardaki set %channel #ufuk u kendi kanalına göre editlemelisin. Yani userlerin voice alacağı orjinal kanala göre.
|
Konu uFuK tarafından (17 Mart 2009 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.
|