Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2009, 12:48   #1
Goemon
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
!yetki ekle yardım ederseniz sevinirim.

!yetkiekle aop #kanal nick
!yetkisil aop #kanal nick
!yetkilist
!yetki nick

arkadaşlar ben şle bir yardım istiyecekdim sizden şimdi ben yönetim kanalındayken örn vermiş olduğum gibi bir kod aradım ve bulamadım yardımlarınıza ihtiyacım var benim kafamdaki kod böle bişiydi size örn lerle anlatayim.

!yetkiekle aop #kanal nick - dediğimizde
aop yazan kısmı sop vop da yazabilmeliyim
#kanal kısmına gelince tek bir kanaldan botla istediğim kanala onu dediğim yetkiye göre aop sa aop sopsa sop ekliyebilmeliyim.

!yetkiekle sop #kanal nick - dediğimde
bot bana şu cevabı versin mümkünse
BoT: Nick Başarıyla aop veya sop eklendiniz
BoT:Görevinizde başarılar dileriz .
desin ve ayrıca memo atsın vede yetki.txt dosyasına eklesin sadece o nicki.

yetkisil olayındada aynısı olursa daha makbule geçersiniz arkadaşlar dua ederim vallahi

!yetkilist dediğimizdede yetki.txt dosyasında ne kadar kişi varsa yönetim kanalında göstersin.

!yetki nick dediğimdede
yetki.xtx de o nickin olup olmadığını sölesin
örnek !yetki BuLuT
BoT
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
uLuT nicki eklidir
!yetki ZaFeR
BoT ZaFeR nicki görevli listesinde yoktur desin.

vede arkadaşlar bunları sadece yetkisop.txt dosyasındakiyle yetkili.txt dosyasındaki yazan kişilerin kullanmasını istiyorum.

vede bot yetkisi olmayanlar bunları yazmaya çalıştığı an bot şöle bişi desin
BoT:sizin bu komutu kullanmaya lüksunuz yhok desin

vede en önemliside bura zaten
kayıtsız nickleride yazdığımızda bot nickinizin login olabilmesi için nickinizi kayıt edin demesini istiyorum yani
!yetkiekle aop #kanal nick dediğimizde o nick kayıtsızsa başarı ile kayıt oldunuz demesin nickinizi kayıt edin desin o nicke.

ben şöle bişi yaptım ama olmadı.

on *:text:#:{
if ($1 == !yetkiekle) && ($chan == #) { cs $1- $2 add $3 | ms send $3 12 $3 4 $2 2Kanalında Size Yetki Eklenmiştir. | write dj.txt $3- | describe $chan 12 $3 4 $1- Görevlisi oLarak Başarıyla Eklenmiştir | describe $chan 5Görevinizde BaşarıLar DiLeriz 12 $3 }
elseif ($1 == !yetkisil) && ($chan == #) { cs $1- $2 del $3 | ms send $3 12 $3 4 $2 2Kanalında Yetkiniz SilinmiştiR.. | describe $chan 6 $3 4 $1- Görevinize Son VeriLmiştir, | describe $chan 2Verdiğiniz Hizmetten Dolayı Teşekkür Ederiz6 $3 }
elseif ($1 == !yetkilist) { .play # yetkili.txt 0 }
}
}

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet