Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2009, 10:19   #1
Süslü
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ErkekLer Gücenmeyin..

Günün birinde üç erkek ormanda yürürlerken karsilarina büyük ve vahsi bir nehir çikti. Ama erkeklerin, nehrin karsi kiyisina mutlaka geçmeleri gerekiyordu. Peki bunu nasil basaracaklardi Birinci erkek dizlerinin üstüne çöktü ve Tanriya dua etti. Tanrim, lütfen nehrin karsi kiyisina geçebilmem için bana güç ver. Pppppfffffuuuuuffffff.... Tanri ona uzun kollar ve Güçlü bacaklar verdi. Böylece nehrin karsi kiyisina geçebildi .Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla bogustu ve neredeyse 3-4 kez bogulma tehlikesi geçirdi. Ama, basarmisti !!!!

Bunu gören ikinci erkek de Tanriya dua etti: Tanrim Lütfen nehrin karsi kiyisina geçebilmem için bana güç ve gerekli araci ver. *Ppppppfffffuuuuffff ...Tanri ona bir tekne verdi ve o da nehrin karsi kiyisina geçmeyi basardi. Ancak birkaç kez teknenin alabora olma tehlikesiyle karsilasti...

Tüm bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de dizlerinin üstüne çöktü ve Tanriya yalvardi .Tanrim lütfen nehrin karsi kiyisina geçebilmem için bana güç, araç ve zekayi ver. Ppppppfffffuuuuffff..... Tanri erkegi bir kadina dönüstürdü Kadin haritaya bakti.... Nehrin biraz yukarisina dogru yürüdü Ve köprüden karsiya geçti.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver