Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2009, 09:25   #31
acronise
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu kisiye whois cekmek yasaktir!..

Diablo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bu şekilde yaparsa whois çekilen kişiye değil whois çekene gider.m_whois.c de yukardaki kodu

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if (IsWhois(acptr) && (sptr != acptr)) { sendto_one(acptr, ":%s %s %s :*** %s (%s@%s) did a /whois on you.", me.name, IsWebTV(acptr) ? "PRIVMSG" : "NOTICE", acptr->name, sptr->name, sptr->user->username, sptr->user->realhost); }

bu satırın altına koyarsa dediği olacaktır.

Diablo Hocam Galiba Yanlış Aksettim Size Ben Diyorumki Biri Bana Whois Çektiği Zaman

Nickim is mirc
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Mirc Nickim is using modes +iwxG Nickim is connecting from
85.110.51.169 Nickim on #islam #Yarisma #Kelime #Oyun #Radyo #Sohbet Nickim using Irc.xxxx.Com - xxxx Sohbet Sunucusu Nickim has been idle 41mins 34secs, signed on Wed Mar 11 08:22:14 Nickim End of /WHOIS list.

Değilde

[09:10] <Nickim> §¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§ [09:10] <Nickim> [09:10] <Nickim> » Nickiniz Sunucu Sahibidir. [09:10] <Nickim> [09:10] <Nickim> » Soru ve Sorunlarınızı doğrudan sorarak bekleyınız. [09:10] <Nickim> » Sorduğunuz Soru Mantıklı ve Sorula bilecek bir soru ise mutlaka cevaplanacktır. [09:10] <Nickim> [09:10] <Nickim> » Web: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [09:10] <Nickim> » Server: iRc.xXx.Net [09:10] <Nickim> [09:10] <Nickim> §¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§¤~¤§

Böyle Olmasını İstiyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet