ForuMa giRemiyoRum diyaLogLarı
- iki gündür foruma giremiyorum ya - seni banladılar olum haberin yok mu - hadi lem - foruma giremiyorum iki gündür - biz de iki gündür bu forum niye bu kadar terbiyeli diyoduk - - iki gündür foruma giremiyorum - ay sorma canım ben de son 2 yıldır bi türlü forma giremedim - foruma giremiyorum - dualarım kabul mu oldu ne - foruma giremiyorum - ya değişti, damsız artık yasak - ne damı? - çatı damı - foruma giremiyorum - fırsatı değerlendir vaktin varken kurtar kendini - abi iki gündür foruma giremiyorum - hadi ya hayat nası gidio peki? - abi foruma giremiyorum ya sanki iki gündür kepek ekmeği yemiş gibiyim.. abi sanki hayatımda hiç gülmemişim, hayatın tadını unutmuşum anlıyomusun abi - olm senin durum vahim la - öyle deme ölecek miyim - belki - abi foruma 2 gündür giremiyorum - sen daha dün kayıt oldun ki - abi 2 gündür foruma giremiyorum - son 50 yıldır çıkış yapan hiçkimse geri giremedi bu foruma - ya ne zamadır foruma giremiyorum - biz de neden uzun zamandır tekrar konu yok diye düşünüyorduk - foruma giremiyorum - neden - üyeliğim yok benim -Foruma giremiyorum
-O sana girsin abi
-Lan olm sen nie salaksın -İki gündür foruma giremiyorum ya
-Allahın hakkı üçtür abdürrezzak -iki gündür foruma giriş yapamıyorum abi
-çıkış yapmamış olabilirmisin nan
-olabilir abi -foruma giremiyorum bacım
-aaa terbiyesiz ahlaksız pis herif
-ne dedim ya ben
-bak utanmadan konuşuyo necmiiiii -abi forum bana uzun zamandırr girmiyoo biliyomusuun
-a aa forummu sana senmi foruma girmiyosunn
-abi adsl parasını vermedimm forum bana girmiıoo
-ya sen foruma gircen forum sana deillll
-abi pardon yaa
-forumm sana çok hayran oldumm müsaitsenn sana girebilirmiyim.. -ya iki gündür foruma giremiyorum
-bi gün de girmeyiver nerden öğreniyosun oğlum bunları bilmemki -iki gündür foruma giremiyorum ya sıyıracam
-neyi sıyıracan
-kafayı lan hıyar sen ne sandın
-hiiiç aLıntı
Konu konTes tarafından (11 Mart 2009 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir.
Sebep: ek
|