Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mart 2009, 13:27   #4
CesuryureK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Otomatık cevap flood sorun

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*GodOfwaR*:#: {

.inc $+(%,csr,$nick)
  if $($+(%,
csr,$nick),2) >= {
    .
inc -u300 $+(%,csr,$nick)
  } 
  else {
    .
msg # $nick GodOfwaR 1Malesef Şuanda Yok Ben Botuyum Benden Onun Hakkında Bilgiler Alabilirsiniz Örnek : 4Nerde 1, 5Nezaman Gelir 1, 14Not 1, 7iletişim 1, 1Bunları Yazarak Cvplarınızı Alabilirsiniz ? 

}

kanalda 2 kere GodOfwaR derse aynı kişi cevap verir. 3 veya daha fazla seslenirse bot yanıt vermicektir. yanı vermesi için 300 saniye ( 5 dakika ) kişi beklemek zorunda kalacaktır..

eğer diğer kodların için uyarlayacaksan yani godofwar yerine nerde yazıp bu kodun altına gene text eventi koyacaksan her kelime için csr kısmına farklı bişi yaz mesela,

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*GodOfwaR*:#: {

.inc $+(%,csr,$nick)
  if $($+(%,
csr,$nick),2) >= {
    .
inc -u300 $+(%,csr,$nick)
  } 
  else {
    .
msg # $nick GodOfwaR 1Malesef Şuanda Yok Ben Botuyum Benden Onun Hakkında Bilgiler Alabilirsiniz Örnek : 4Nerde 1, 5Nezaman Gelir 1, 14Not 1, 7iletişim 1, 1Bunları Yazarak Cvplarınızı Alabilirsiniz ? 

}
}
on *:text:*Nerde*:#: {

.inc $+(%,nrd,$nick)
  if $($+(%,
nrd,$nick),2) >= {
    .
inc -u300 $+(%,nrd,$nick)
  } 
  else {
    .

}

gördüğün gibi iki kelime için birine csr yapmıştık altakine nrd diye yazdık kodu böyle uzatıcağına göre her kelime için farklı farklı şeyler yaz ki,
kodlardaki variablesler çakışmasın.. tek event altında yapılırda kafanı karıştırmak istemiyorum sen şimdilik böyle öğren ileride daha iyi anlayabilmen için..

Konu CesuryureK tarafından (10 Mart 2009 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver