Mynet Yönetimindeyken, CoCoRico ile Mynet 'e özel bir başvuru scripti hazırlamıştık. Fakat kullanmaya fırsat kalmadan ayrıldık.
Arşivime bakıyordum da, gözüme çarptı. Ben IRC ile uğraşmıyorum. Bu nedenle sizlerle paylaşacağım. Fakat Form tamamiyle Mynet 'e özel olduğu için şu haliyle paylaşmak istemiyorum. Kullanmak isteyen arkadaşlar genel olarak bir Op 'ta aranan özellikleri yazarsa ona göre genel bir form oluşturabilirim.
Baktık ki ortaya genel bir istek çıkmıyor. Form alanlarnının tamamı düzenlenebilir bir yapı ile yayımlayacağım. Tabi bu B planı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizlere bir iki screenshot verebilirim.
Site Anasayfasının bu sayfadan test edebilirsiniz:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Zaten göreceğiniz üzere gerek Javascript ve gerek PHP hata kontrol mekanizması ile oldukça güvenli. Resim Upload alanı Web 2.0 modeline göre tasarlamıştım.
Ayrıca Yönetim Paneli üzerinden Resim Boyutları, Büyüklüğü ve Op Başvuru Form başlığı dahi değişebilir. Şuan için değişmeyen tek şey logo :p
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Panel Screenshotları da burada:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]