Cevap: Proxy Bulucu
SeLamüN aLeyküm üstadLar ßen şöyLe ßi mIRC addonu istiyorum kendim denedim ama oLmadı yapamadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ßen 2 çeşit Proxy addonu istiyorum addonda şöyLe oLacak 1. si Admin Proxy addonu oLacak ve ßu addonu açtığımda ekLe siL ve değiştir ßutonLarı oLacak ßen kendim Proxy IP NumaraLarını ßu addon iLe mIRC ime yükLeme yapmak istiyorum ve ßu Proxy IP Leri yükLediğim zaman ya ßi Proxy text dosyası veya Proxy ini dosyasına kaydetmesini istiyorum Operim giriLi iken serverde ßu Proxy addonundaki ekLemiş oLduğum Proxy Lerden ßiri servere girerse hemen o Proxy ye otomatik kline atmak istiyorum.
2. addonumda yine aynı ßu addon gibi oLacak fakat sadece kanaLa operatrLeri için oLacak ßu addonada proxy IP Leri değiLde hostLarını yazicam ßen kanaLda op (@) iken £kLemiş oLduğum Proxy hostu kanaLa girerse ßuna da ßan ve kick atsın istiyorum. ßöyLe ßi addon aradım ama ßuLamadım ßu sitede varsa ßi Link yazarmısınız yada siz sayın mIRC üstadLarım ßöyLe ßi addon hazırLaya ßiLirmisiniz ? ßu koda çok aciL ihtiyacım var Lütfen ßiLgisi oLan arkadaşLar üstadLar duyun sesimi yardım edeceğinizden eminim herkeze teşekkür £der koLay geLsin derim aLLah'a £manet oLun.
Konu ExrimCi tarafından (10 Mart 2009 Saat 06:02 ) değiştirilmiştir.
|