Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2009, 04:29   #1
Çevrimdışı
konTes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlılar, Zeytinyağlı tarifleri




İç BakLalı enGinaR


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İç Baklalı Enginar
5 adet enginar
yarım kg iç bakla
2 soğan
1 su bardağı zeytinyağı
1 limon
1 kesme şeker
1 demet dereotu
tuz


Hazırlanması:
  1. Soğanları ince doğrayın ve yağda hafifçe çevirin. Temizlenmiş ve tuza batırılmış, yarım limonla ovulmuş enginarları sıralayın. Tuz, şeker ve yarım limon sıkın., üstünü örtecek kadar su koyun.
  2. Tencerenin ağzını önce yağlı kağıtla, sonra kapakla kapayın, ateşe bırakın.
  3. Yarı pişince iç baklaları ekleyin. Tamamen pişince ateşten alın. Enginarları servis tabağına dizin, ortalarına baklaları doldurun ve bol miktarda kıyılmış dereotu serpin.


Konu Violent tarafından (21 Haziran 2012 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver