Cevap: Helpekle HelpSil HelpList
arkadaşlar tşk ederim ama bu kodlar çalışmadı birde mynet den katılan arkadaşım ben aklıma geldikçe eklerim derken sırf bu konuda demedim okey bilip bilmeden kimseyi yargılama yardım edeceksen edersin edmeyeceksen edmezin bu kadar basit biz yardım edenede ALLAH razı olsun deriz edmeyenede ALLAH razı olsun deriz ne o öle üslübuna dikkat ed falan filan ben ediyorum ahlakımda üslubumda gayet normal ha sen anlamıyorsan anladığın dilide biliyorum ama ahlakım üslübum buna izin vermiyor burası yardım için açılmaşsa muhakkak biri yardım eder diye umduk adama bakale rajon kesiyor sen polatı herhalde çhok izledin aslanım bahk uyarim istersen çoçukca diziler izleme aklın başından gider ALLAH korusun .. sagopa sana gelincede kardeş emeğin için tşk ederim.emeğinede saygı duyuyorum bir numarasın. mynet anlamışsındır umarım. burası kimsenin babasının tarlası değil yardım amaçlı açılmış bir sunucu diyim kısacası işine geliyorsa yardım edersin işine gelmiyorsa yardım edmezsin kafana silah dayıyan yhok tehdit edende yhok ciğerim.. sen üslübunu bozmadığın sürece kimse bozmaz kafana tahkma için rahat olsun yiğenim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |