|
RxL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
anlamadıgım tek şey var sizler soyle.net web ile ne alakanız var gelsin
sayibi yada toplist ci si söyledik lerin yalan desin?
ben elimdekin leri ispatlarım. 25 k hit okutmaları
neden iframe kaldırdı o hırs korkuyamı bıraktı yerini. devam etse ya yine
damarsohbet sohbetara soyle 25 k hit okutmaya ?
Son post atışım olsun. bilip bilmediginiz konular var siz sadece oper admin yada arkadasınız. yada burda onu destek leyen bir kadro kurmuşunuz.
Son Sözüm : Devam etsin 25 k hit göndermeye okadar ustalarsa.
|
Varsa 1500 ustu userin sunucunda seninle her turlu diyaloga girmeye hazirim yazdigin yazilarin hepsine guzel bir cevabim var fakat suan benim muhattabim olucak bilgi ve tecrubeye sahip olmadigin icin sana buradan yazdigin yazilar ustunden pirim saglamayacagim. millet forumlarda link degisimi yaparak bisileri ispatlarken soyle.net aslan gibi ben burdayim diyor ne senin gibi ger kafalilarin bu dusunceleri sarsicak bizi ne de karalama politikaniz degistircek bazi seyleri.Biz kalitemizle iş yaptığımız için senin gibi ahmaklarin bu başarıyı kabullenemediği için herzaman taşlanacağız, unutma ki meyve veren ağaç taşlanır. Çamur atmak kolaydır şuanda yapmış olduğun gibi.... sohbet ve chat aramasında destekcilerimiz bizim ne şekilde neler yaptığımızı gayet iyi biliyorlar. Senin gibiler bu aramalarda sadece toplist ve blog kasarak yapabilir mantığında olduğunuz için teknikten uzak, toplist ve bloglara yakın düşünceler içindesiniz. RXL bu Sana yazacağım son mesajdır eğer ki bir acıtasyon uygulamak istiyosan bu sayfada değilde forumun gerekli konuyu içeren sayfalarında kendini veya egolarini tatmin etmeye calis. SoyLe.net Hep Oldu ve Olucak Ne Senin gibi Embesilin 2 Yazısı ile devrimiz Kapanır Ne de Senin gibilerin düşünceleri, Profesyonel Düşünceleri, Düşüncelerinden Caydırır.. iyi forumlar. Ağla Ağla, Gözyaşların Anlatsın Derdini Forumlara
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.