Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2009, 04:17   #1
LaStJeDi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
kanal korumaları hakkında

selam akadaslar
script konusuna hevesliyim yavas yavas öğreniyorum bişeyler ama bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var umarım yardımcı olursunuz
benim "#sevgi" kanalım var ve o kanalın opları "#sevgiop" kanalında bulunuyor... "#sevgiop" kanalında bulunan herhangi bir opum sevgiop kanalına "!at nick sebep" yazınca #sevgi kanalından o nickin banlanmasını istiyorum "!akick nick sebep" yazınca akicklenmesini istiyorum "!bilgi" yazınca kodda olan "!komutlarının" sevgiop kanalına yansımasını istiyorum

on *:text:*:#sevgiop:{
if !at isin $1 {
if $nick !isop #sevgiop {
.msg #sevgiop $nick $+ : Operatör simgenizi, sistem göremedi.
}
else {
.mode #sevgi +b $2 | .kick #sevgi $2 4#sevgi 2Kanalında Kurallara Uymadığınızdan Dolayı Kanaldan 15 Dk Süreyle Uzaklaştırıldınız. Lütfen 14[4sev2gi14] 2Sohbet Kurallarına Uyunuz[4!2] (14%1002)) | .msg #sevgiop $2 Nickli Kullanıcı sevgi Kanalından Uzaklastırıldı $nick .
}
}
if akick isin $1 {
}
else {
.cs akick #sevgi add $2!*@* 4#sevgi 2Kanalı Kurallarına uyunuz. | .kick #sevgi $2 4#sevgi 2Kanalında Kurallara Uymadığınızdan Dolayı Kanaldan 15 Dk Süreyle Uzaklaştırıldınız. Lütfen 14[4sev2gi14] 2Sohbet Kurallarına Uyunuz[4!2] (14%1002))
}
}
if adel isin $1 {
}
else {
.cs akick #sevgi del $2!*@* | .msg #sevgiop $2 Nickli Kullanıcı sevgi Akick Listesinden Kaldırıldı $nick .
}
}

bunu yapabildim oluyor ama atılan kişinin ipine ban atmıyor sadece nick banlayım kick liyor ve !bilgi yazınca kullanılabılır komuıtları sevgiop kanalına yazmıyor.. bunu txtyapip kendi mircime ekliycem ve benım üzerimden oplar kanaldan user atacak bunu nasıl yapabilirim teşekkürler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet