Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2009, 03:29   #5
AzuLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BadNick, Bad Nick

olmaz tabi çünkü dediğimi yapmamışsınız. on *:join:#: ile başlayan kodları silin demiştim ama silmemişsiniz.

bu konudan eklediğiniz tüm kodları siliniz. Silmeden işlem yapmayınız.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:snotice:*connecting*on*port*: { if ($level($9) == karaliste) { set %sr $9 set %rs $+(halil,$rand(0,9999)) .timer 1 2 atbakalım .timer 1 3 kickbakalım .timer 1 4 os raw svsnick %sr %rs :0 .timer 1 5 sajoin %rs #Sohbet,#Oyun,#Yarisma,#Game,#Radyo .timer 1 6 msg %rs Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. %rs Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler.. } } on *:NICK: { if ($level($newnick) == karaliste) { set %sr $newnick set %rs $+(halil,$rand(0,9999)) .timer 1 2 atbakalım .timer 1 3 kickbakalım .timer 1 4 os raw svsnick %sr %rs :0 .timer 1 5 sajoin %rs #Sohbet,#Oyun,#Yarisma,#Game,#Radyo .timer 1 6 msg %rs Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. %rs Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler.. } } alias bad { if $1 == ekle { auser karaliste $2 } if $1 == sil { ruser karaliste $2 } if $1 == liste { var %r 1 var %s $ulist(*,karaliste,0) while (%r <= %s) { echo -a $ulist(*,karaliste,%r) inc %r } } } alias atbakalım { var %i 1 var %j $comchan(%sr,0) while (%i <= %j) { mode $comchan(%sr,%i) +b %sr inc %i } } alias kickbakalım { var %i 1 var %j $comchan(%sr,0) while (%i <= %j) { kick $comchan(%sr,%1) %sr Bad Nick ! inc %i } }

bu kodları ekleyiniz.

Özellikle deneyerek koyuyorum kod çalışıyor. IrCbaStarD'ıma çok teşekkürler kodu denediği için ve yardımı için.

*DipNot: Düzelttim tekrar alınız. Eski haliyle de çalışıyordu.

Alıntı:
• 03:11:14 • * Artık Nickiniz aLias
• 03:11:17 • * #Radyo Kanalından IrCbaStarD Tarafından Atıldınız (Bad Nick !)
• 03:11:17 • * #sohbet Kanalından IrCbaStarD Tarafından Atıldınız (Bad Nick !)
• 03:11:18 • * Artık Nickiniz halil1704
• 03:11:19 • -irc.mirctr.biz- *** You were forced to join #sohbet
• 03:11:19 • -irc.mirctr.biz- *** You were forced to join #Radyo

Çalışıyor.

Konu AzuLa tarafından (01 Mart 2009 Saat 03:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzelttim tekrar alınız. denendi , eski haliyle de çalışıyor, eskiyi silin bunu kaydedin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver