Cevap: BadNick, Bad Nick
Teşekkür Ederim İlgilendigin İçin ( AzuLa ) kendime göre ayarlayıp remoteye ekledim sonra kanal'a bir bad nick soktum. nick'i kanaldan attı ama nick degistirip kanal'a geri sokmadı.
[01:18:16] *** Giriş: s***x ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
[01:18:17] *** My mod değiştirdi:+b s***x!*@*
[01:18:17] *** s***x My Tarafından Kanaldan Atıldı (Bad Nick !)
» Suanda (halil7618) IRC'de degil!!
» Suanda (halil9573) IRC'de degil!!
» Suanda (halil4553) IRC'de degil!!
» Suanda (halil4828) IRC'de degil!!
» Suanda (halil7369) IRC'de degil!!
» Suanda (halil7618) IRC'de degil!!
» Suanda (halil9573) IRC'de degil!!
» Suanda (halil4553) IRC'de degil!!
» Suanda (halil4828) IRC'de degil!!
» Suanda (halil7369) IRC'de degil!! Status'ta söyledigi ise;
[01:18:15] -IRC.xXx.Com- *** Notice -- Client connecting on port ****: s***x ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) [clients]
-
[01:18:20] -> *halil7618* Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. halil7618 Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler..
-
[01:18:20] -> *halil9573* Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. halil9573 Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler..
-
[01:18:20] -> *halil4553* Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. halil4553 Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler..
-
[01:18:20] -> *halil4828* Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. halil4828 Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler..
-
[01:18:20] -> *halil7369* Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. halil7369 Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler.. Ekledigim Remote : on karaliste:JOIN:#: { set %sr $nick set %rs $+(halil,$rand(0,9999)) mode $chan +b %sr | kick $chan %sr Bad Nick ! .timer 1 2 os raw svsnick %sr $+(%rs,:0) .timer 1 3 sajoin %rs #Sohbet,#Oyun#Yarisma,#Game,#Radyo .timer 1 4 msg %rs Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. %rs Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler.. } on *:NICK: { if ($level($newnick) == karaliste) { set %sr $nick set %rs $+(halil,$rand(0,9999)) mode $chan +b %sr | kick $chan %sr Bad Nick ! .timer 1 2 os raw svsnick %sr $+(%rs,:0) .timer 1 3 sajoin %rs #Sohbet,#Oyun#Yarisma,#Game,#Radyo .timer 1 4 msg %rs Nick'inizin Global Kanallarımızda Kullanımı Yasaktır. %rs Olarak Değiştirilmiştir. IRC.xXx.Com & IRC.xXx.Net Ailesi Hoş Sohbetler Diler.. } } alias bad { if $1 == ekle { auser karaliste $2 } if $1 == sil { ruser karaliste $2 } if $1 == liste { var %r 1 var %s $ulist(*,karaliste,0) while (%r <= %s) { echo -a $ulist(*,karaliste,%r) inc %r } } } hata nerde bilmiyorum, bu sorunumu cözücegini biliyorum ama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |