27 Şubat 2009, 05:19
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Server takip
| WeiLSiDe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Öncelikle tşk ederim yardımın için
Aslında bişeyler yapmaya çalıştım ama corba oldu. O kodla buraya cıkıp rezil olmaktan tırstım ne yalan sölim. O kadar garip insan var ki olmadık seyler yazılıyo.
Anlatım bozukluğu için özür dilerim ki kimseye emri vaki yapmam amacımda bu değil di. Böle anlaşıldığı için üzgünüm.
Uyarılarınızı Dikkate alcam.
Tekrar Tşk ler.
| O çorba olmuş kodunuz bile , o halde ekleseydiniz bile , eminim hiçbir şey eklemeden konu açmanızdan daha iyi olurdu.. En azından uğraşmış yapamamış derdik ve yaptığınız hatalarınızı da gösterirdik, beraber düzenlerdik.. ve hem hatalarınızın sebebini görmüş olurdunuz, hem de bir şeyler öğrenmiş olurdunuz.. (:
Yanlış anlamayın art niyetle söylemiyorum; ama en azından biraz daha çaba ile çok daha iyi bir sonuç alırdınız, en azından sizin açınızdan.. (:
Bazen yapılan hatayı görmek onu düzeltmek doğrusunu anlamak bile bir adımdır. Hatta çoğu güzel eserin ilk hali bile hatalıdır, düzenlendikçe güzelleşir.. =]
Konu AzuLa tarafından (27 Şubat 2009 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir.
Sebep: yanlıs anlasılmasın iyi niyetle söyledim , güleryüz koydum özellikle : )))
|
| |