Helpekle HelpSil HelpList
öncelikle s.a arkadaşlar kolay gelsin.
arkadaşlar bir botda aradığım kodu gördüm bende yarım edeceğinizi düşenerek yardımlarınızı bekliyorum.
!helpekle aop #kanal nick
!helpekle sop #kanal nick
!helpekle uop #kanal nick
!helpekle vop #kanal nick
!helpsil vop #kanal nick
!helpsil uop #kanal nick
!helpsil aop #kanal nick
!helpsil sop #kanal nick
!helplist
arkadaşlar komutlarda olduğu gibide anlatmak istediğim kod böle bişi mesela yönetim kanalında !helpekle sop #help ali dedim bot onu o kanala sop olarak kayıt edecek sil dediğimde onu o kanaldan silecek artı birde eklenen nickleri help.txt dosyasına kayıt edecek orayada ekleyip silecek yalnız bir sorun daha var bu komutu bir kişinin kullanmasını istiyrum mesela rumuzu Sinan Sinandan başkasının kullanmasını istemiyorum yada founder.txt dosyasına dayanarak bunu o dosyanın içinde yazan nicklerin kullanmasını istiyorum.birde rumuzu kayıtlı olan nickleri kayıt etsin olmayanları edmiyor zaten ama rumuz kayıtsız ise rumuzunuzu kayıt edin desin kayıtlı ise helpe başarı ile eklendiniz desin ve helpekle helpsil komutunu kullanan kişiyede yetkiniz yhok desin ismi yazan kişide demezse güzel olur aklıma geldikçe eklerim sağolun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |