Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2009, 11:53   #1
rX
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sunucu Linkleme Hakkında Sorun

[ 10 : 50 ] -xXx.Com- *** Connecting to services.yYy.Com[xxx.xxx.ip].

[ 10 : 50 ] -xXx.Com- *** LocOps -- ERROR :from services.yYy.Com[] -- Link denied (No matching link configuration) [@xxx.xxx.ip.36583]

[ 10 : 50 ] -xXx.Com- *** LocOps -- ERROR :from services.yYy.Com[208.98.31.177] -- Closing Link: [xxx.xxx.ip] (Link denied (No matching link configuration))

[ 10 : 50 ] -xXx.Com- *** LocOps -- Server services.yYy.Com[xxx.xxx.ip] closed the connection

XxX.Com Benim Sunucum yyy.Com Linkleyeceğim Sunucu Forumda Verilen Şekilde Yaptım Ama Bi sonuca Ulaşamadım Hata Nerden Kaynaklanıyodur?

Kendi unrealircd.conf'uma Eklediqim Ve Düzenlediqim Kod ;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
link services.yYy.Com { username *; hostname yyy.comun ip adresi; bind-ip *; port ortakport; password-connect "sifre"; password-receive "sifre"; class servers; hub *; }; ulines { services.yYy.Com; };

Karşı Tarafa Eklediqim Kod ;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
link irc.xXx.Com { username *; hostname xxx.comunipsi; bind-ip *; port ortakport; hub *; password-connect "sifre"; password-receive "sifre"; class servers; };

/connect Komutunu Uyguladıqımda Yada autoconnecti conflara Eklediqimde sürekli Aynı Hata ile Karşılaşıyorum. Yardımlarınız Icin Simdiden Tşkler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver