Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2009, 00:56   #8
Hayat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Protect (-+a) Halfop (-+h) Eventi

AzuLa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aslında tebrik etmek isterim seni, ne kadar süredir kodlara ilgi duyuyorsun bilmiyorum fakat, kendi kodlarını yazıp burda paylaşman ve takıldığın yerlerde yardım istemen güzel. daha doğrusu en güzeli aslında, kendi kodun için yardım istemen.

bunu görmek de güzel, en azından bazıları gibi, birileri cevap verecek diye beklemiyorsun kendin de bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. yanlış anlaşılmasın; kötü anlamda söylemedim, fakat gördüm, birçok kişi sitem ediyor, halbuki sitem etmek yerine biraz da deneyerek bir şeyler yapılsa çok daha iyi yerlere varılır. (benim şahsi düşüncelerimdir, kişi/kişilere gönderme yoktur.)

başarılarının devamını dilerim =]

Teşekkür ederim, mIRC ile uğraşmak hoşuma gidiyor ve hiç bir beklentim yok daha öncede söylemiştim sanırım sadece kendi sunucuma dostlarım beğeniyle kullansın diye birşeyler yapıyorum bir kaç yıldır kademe kademe geliştiriyorum işte fakat bu bir kaç yıl içerisinde çok üzerine düşmesemde birşeyler öğrendim merak eden insan ister istemez öğreniyor. Fakat size hem arkadaşça yaklaşımınızdan hemde yardımlarınızdan dolayı minnet borçluyum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet