HAZIRLANIŞI
Patatesleri iyice yıkayın. Kabuklarını cips gibi ince ince, istediğiniz şekli vererek kesin.
Elde ettiğiniz patates kabuklarını tuzlayın ve biberleyin. Sıvıyağ ile derin yağda kızartın.
Patates kabuklarını iyice süzerek yağdan çıkartın. Bir tepsiye dizin.
Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini ve biberiyeleri serpip ısıtılmış fırına sürün.
Peynir eriyince fırından alıp sıcak olarak servis yapın.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
MALZEMESİ- 20 adet Patates
- Tuz
- 1 çorba kaşığı Karabiber
- 100 gr. Kaşar Peyniri (rendelenmiş)
- 4 çorba kaşığı Biberiye
- Sıvıyağ