Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2009, 19:05   #6
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Trivia ve English Oyun botu sorunu.

Daha da açıklayıcı olmak gerekirse, insanlar sorunları olduğunda geliyorlar "bot bağlanmıyor, bot çalışmıyor, bot çıkıyor, bot giriyor v.b." şeklinde dertler yakınıyorlar.
Biz de üstüne basa basa diyoruzki bir sorununuz olduğunda botun konsoluna bağlanın, .set errorInfo yazarak ayrıntılı hata raporunu alın, bize onla gelin ki size yardımcı olabilelim.
Biz müneccim değiliz, hatanın ne olduğunu görmeden çözümü söyleyemeyiz, ama zannediyorlarki biliyoruz ama söylemiyoruz, ukalalık yapıyoruz..
Yok böyle birşey. Akşama kadar onlarcası bir şekilde ulaşıp sorular soruyorlar, ben genel olarak "kimseye o şekilde yardım etmiyorum" diyorum ve gönderiyorum.
Ama herkes bir tek kendisi soruyor sanıyor ve ona da cevap vermediğimizi sanıyor, ya herkese cevap vermemiz lazım, ya da hiç kimseye. Ben genel olarak ikinci yolu seçiyorum.
Forumda ise görgüsüz gibi her soruna biz atlamıyoruz, başkaları da yardımcı olsunlar, onlar da öğrensinler diye mümkün olduğunda kimsenin çözemediği ya da çözümü zor sorulara cevap veriyorum.
Takip edersen eğer cevap verirken de mümkün olduğunca uzun uzun açıklama yapıyorum ki insanlar birşeyler öğrenebilsinler. Bizim tek derdimiz bu.
Benim bu sıkıntımı anlayacak bir çok arkadaş vardır, eğer sürekli birşeyleri hazır bekliyorsak (ben yine genel bir sorundan bahsediyorum umarım yine sen üzerine alınmazsın) birşeyler öğrenemeyiz.
Bir çok postumda bu tarz yakınmalarda bulunuyorum ben, bundan 5-6 ay önce bu tarz sorunları forum yönetimine defalarca bildirip "bu tarz konu ve postlara müsaade etmeyin, insanlar konu açmasını yardım istemesini öğrensinler" dememize rağmen bir sonuç alamadık ve nitekim
bir süre ben forumda yardımda bulunmayı da bıraktım. Tekrar söylüyorum benim bu yakınmalarım genel bir yakınmadır ama bu kadar açıklamama rağmen sen yine üzerine alınma yolunu tercih edersen benim daha fazla yapabileceğim bir şey yok kusura bakmayın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver