Cevap: Trivia ve English Oyun botu sorunu.
Ben sana beleşçi falan demedim, ben orada genel bir sorundan dert yanıyorum sen nelerden bahsediyorsun?
Evet bulunduğum sunucuya geldin, ben orada da sana aynı şeyi söyledim başka birşey söylemedim ki?
Şimdi bizi burada başka konuma düşürme, ağzımızdan ne çıktığının farkında olalım..
(23:39) (SeYH_SaMiL): Selamun aleyküm Abdullah
(23:40) (SeYH_SaMiL): Geçen gecede görüşmüştük fakat hala soruna çözüm bulamadım ve 5 arkadaş denedi shell firması sahibi fakat nedenini bulamadık
(23:40) (SeYH_SaMiL): if te konuda açtım fakat bir cvpda gelmedi
(23:41) (SeYH_SaMiL): şöyleki açtığım sunuculara radyo,kelime,kaos,scanx,çarkifelek gibi botları kuruyorum sorunsuz çalışıyorlar
(23:42) (SeYH_SaMiL): fakat trivia ve english oyun botu sunucuya giriyor yanlız soruları görmüyor
(23:43) (SeYH_SaMiL): başlat komutunu kabul etmiyor muş dediler tcl olarak
(23:43) (SeYH_SaMiL): online olduğunuzda cvplandırırsanız çok çok sevinirim
(23:43) (SeYH_SaMiL): makinaya kurudğum tcl nin versiyonuyla alakalı bir sorun olabilirmi
(23:47) (SeYH_SaMiL): aldığım hata
(23:47) (SeYH_SaMiL): [19:11] Tcl error [tgstart]: can't read "tgmaxhintcurrent": no such variable
(23:47) (SeYH_SaMiL): [19:11] <SeYH_SaMiL> !basla
(23:48) (SaW|Arazi): tcl'n hatalıdır arkadaşım başka tcl kullan kullandığında olmuyorsa daha birbaşkasını kullan
(23:49) (SeYH_SaMiL): yaklaşık 11 12 tane tcl ve soru bankası kullandım
(23:49) (SeYH_SaMiL): merak ettiğim şey
(23:49) (SeYH_SaMiL): bu trivia botu çalışmama nedeni
(23:49) (SeYH_SaMiL): root a yani makinaya kurudğum tcl versiyonuyla alakalı olup olmayacağı
(23:49) (SeYH_SaMiL): çünki tcl kuramıyorduk makinaya
(23:50) (SeYH_SaMiL): bilgehosting den PoWerUseR en sonunda kurabildi ve deidği şey tcl görmemesi endeni isteidği dosyanın istediği yolda olmayışıymış
(23:50) (SeYH_SaMiL): oda isteidği dosyayı kurulumdaki isteidği yola atmış
(23:50) (SeYH_SaMiL): bende bu dosyanın yerini değiştirmeden kaynaklı sorun olurmu
(23:51) (SeYH_SaMiL): yoksa sorun sadece oyun botunun tcl sindenmidir
(23:51) (SeYH_SaMiL): sadece bunun için rahatsız ettim
(23:51) (SaW|Arazi): SeYH_SaMiL
(23:51) (SaW|Arazi): bana hata mesajlarıyla gel
(23:51) (SaW|Arazi): konsola bağlan
(23:51) (SaW|Arazi): .set errorInfo
(23:51) (SaW|Arazi): yaz
(23:51) (SaW|Arazi): onla gel
(23:52) (SeYH_SaMiL): gelmesemde olurmuş. neyse Abdullah saol kardeş.
(23:52) (SeYH_SaMiL): Hayırlı günler.
(23:55) (SaW|Arazi): bak işte
(23:55) ••• [SeYH_SaMiL] Böyle bir kullanıcı yok
Durduk yere trip atıyorsun, hayır birşey söylemiş olsak tamam, burada kimse kimseye yardım etmek zorunda değil, eğer yardım ediliyorsa kimsenin bu işten bir çıkarı da yok, herkes iyilik olsun diye başkasının işi görülsün diye yardım ediyor.. Sana hata raporuyla gel yardımcı olalım diyorum, bana surat yapıyorsun, ya bende sorun var SeYH_SaMiL ya da yazdıklarımı ters anlamak gibi bir sorunun var.. |