Cevap: Trivia ve English Oyun botu sorunu.
Ben bildiğim tüm yöntmeleri denedim ve daha sora tanıdığım dostlarında fikirlerini aldım onlarada bu sorunu açtıkdan ve dakikalarca birlikte uğraştıkdan sonra makinaya kurudğumuz tcl kütüphanesinden kaynaklı bir sorun olabileceği şüphesiyle bunun botun kendi tcl 'sindenmi yoksa makinaya kurulan tcl kütüphanesi pakedindenmi kaynaklandığını sormak için iki kere sizden yardım istemek için geldim bulunduğunuz sunucuya.
Ben forumda sayısız kez eggdrop konularını okudumki oyun botları başlıklarına yalnızca yardımcı olmak için girmiş bot dosyaları palaşmışımdır, sadece öğrenmek için başlıkları okuyan biriyim.
Dahada açıklama yapmam manasız ama bir beleşci değilim ki benim zamanında ircd host aldığım firmalarda bilirki ben aşamadığım sorunlarda onlara giderdim, şu bir satırlık kodu bulmak öğrenmek için ben 2 gün aralıksız zamanımı verdim ve öğrenemedim siz yazdınız ama herkes burda eggdrop yazarı yada tcl bilgini değil, bizler takıldığımız aşamadığımız sorunlar için yardım başlıkları açıyor yardım istiyoruz bu belişçilikse(Hazıra konma) ben birdaha konu başlığı açmam yardım istemek için.
Yaptığınız yardımı, ettiğiniz söz bir hiç etti.
Kolay gelsin, iyi paylaşımlar. |