Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2009, 15:04   #1
SeYH_SaMiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Trivia ve English Oyun botu sorunu.

Selamun aleyküm,
Dün den beri uğraşıyorum fakat normal oyun botu yani trivia ve english oyun botları sunucularımda başlamıyor, soruları görmüyorlar. Bir çok tcl conf ve soru bankası kullandık. Bir kaç shellci dostumda kendi kullandıkalrı tcl ,conf ve soru bankalarıyla kurmayı denedi ama bot soruları benim sunucularda görmüyor. aynı sunucularda kelime,kaos ve çarkifelek botları çalışırken nedense trivia ve english botları soruları görmüyor botlar, !baslat dediğimde Başlatıldı diyor fakat soruları görüp başlamıyor.
Soru bankasını sürekli değiştirdik denedik kendi kullandıkalrı dosyaları attılar arkadaşlar denedik yok soruları görmüyor.
Bunun nedeni ne olabilir naısl çözebilirim bu sorunu. Diğer botlar çalışıyor, bu trivia botuda sunucuya giriyor, yani engleleyen hiç bir şey yok, kanal modunu sıfırladım denedik, tek sorun bot soru bankasını görmüyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, sebebi ne olabilir. Tcl yi ve confu değiştirdik denedik ama çözüm olmadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver