25 Ağustos 2005, 03:07
|
#14 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
|
| CuTevGRaNT Nickli Üyeden Alıntı
|
Ben Acarım Baslığı Bu Forum Konular İcin var Site Yöneticisi haric Kimseye Sormam
| Başlıq açmadan önce Site Yöneticisi dahil kimseye sormama haqqın var ama başlıqla ilgili veya konu ile ilgili eleştirilere ne eleştiriyonuz deyipte laf söyleyemezsin... Burada oylama var diyorsan kimse bu topiğe birshey yazamaz... Anketini açar bıraqırsın qi forumlarda öyle bir mantıq yoqtur... Herkes ankete de katılabilir... Konu ile ilgili yorumlarını da yazabilir... Ayrıca Mephisto konuyu çoq güzel irdelemiş ve güzel bilgiler vermiş... Yazdığı bilgiler ve öneriler için teşekkür edeceqqen bir de üstüne laf söylüyorsun... Eğer qi deseydin ben bi strateji oyunu alacağım bunlardan hangisini bana tavsiye ederdiniz deseydin anlardım... Çünqü oradaqiler kendi isteğine göre şekillenebilir... Ama eğer qi en iyi strateji oyunu hangisi diyorsan sadece kendi kafandaqileri değil genel olaraq en azından bi 10 tane populer oyun yaz qi anket amacına ulaşsın... Mesela ben her zaman Starcraft derim... Bir çoq kişinin de starcraft a oy vereceğini düşünüyorum ama nerde... Diğer i seç diyebilirsin belqi ama Starcraft C&C ile beraber strateji oyunlarının babası... Ne o var ne o... Bence kızmaqta haqsızsın... Ha bu da benim düşüncem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |