Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2009, 09:08   #52
Firat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Neden DMOZ'a Eklenemedim mi Diyorsunuz ? O Zaman Adres Burası

Dmoz a girmek her ne kadar çok iyi görünse de google sever dense de işin aslı öyle değildir, dmoz'a ekli sitelere özel dmoz botları ve google'ın farklı özel örümcekleri de giriş yaparlar, örümcekler daha çok index alır ve olağanın üstünde etiket, spam vs olduğunda direk olarak dmoz kayıtlı siteler uçar. Ayrıca dmoz un editörleri varsa; admin'leri de var. Gerçekten hak eden siteyi ekliyorlar, eklemiyorlarsa adminler'le iletişime geçerek dmoz editörlerini şikayet edebilirsiniz... Ama ben biliyorum ki TR 'de çok fazla site yok dmoz'u hak eden. Hangimiz google'ı yanıltmak için 40 türlü katekulle yapmıyoruz ki?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birçok sitede saçma sapan bölümler var özellikle son dönemde büyük 1-2 site yaptı diye sohbet sitelerine filan koyulan Haberler Gazeteler Güzel Sözler Hikayeler vs bölümleri nedir ki? Sohbet sitesiyle haberin, gazetenin, güzel sözün, hikayenin alakası ne? Siten sohbet sitesiyle sohbet içeriği yap yok sex yok hikaye yok video bunlara neden giriyorsunuz ki, çok istiyorsanız bu tarz site gidip adult işiyle uğraşın. çok kızıyorum bu kendini çakal sanan insanlara çok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver