Cevap: Admin girişi
gerçekten bulmaca gibi oldu.
1- öncelikle elindeki verileri bizimle paylaşmalısın.
2- paylaştığın bilgiler ışığında sorunu özetlicek şekilde açık ve net bir şekilde söylemelisin
3- ident yok nick yok host yok kanala admin girdi hoş geldin desin.. bide webden giriyormuş. tamam gerçekten her soruya aynı özveride bildiğimiz kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyor anında cevaplar verme gayreti içinde oluyoruz. farkındaysanız kimsenin sorusu günlerce bekletilmiyor online olduğumuzda ki 24 saatinin büyük bir kısmını ilgili bölüm moderatörlerinden biri oluyor ve cevaplama gayreti içinde bulunuyor..
bizim size yardımcı olabilmemiz için varsa elinizde bir kod yapamadığınız yer varsa birlikte yapmaya çalışırız ( artık ben bunu yaptım devamını nasıl yaparım veya nerde hatam var diyeni görmek imkansızlaştı ve en üzüldüğüm bu )
kısacası bizim size yardımcı olabilmemiz için bilgilerinizin kodlamamızda yardımcı olması gerekir bir ışık tutmalı, yoksa ident yok host yok hiçbir veri yok elimizde nasıl anlicaz nasıl yapacaz nasıl algılatacağız.. açıkcası ben kahin değilim. bu konuya mesaj atmak istemiyordum çünkü söylediklerim kimsenin zoruna gitmemesini istiyordum ama arkadaşlar lütfen,
- elinizde yapmaya çalışıp yapamadığınız kodlarınızı veya kodladığınız kodun çalışmama sebebini sormak için gelmeniz daha eğlenceli olur bu bölümde
- soru : ben hiçbişi bilmiyorum etmiyorum iyi güzel kardeşim olabilir yeni başlıyorsundur ama en azından al /alias abc gibi saçma sapan bişi de olsa kodlarla içli dışlı olmaya çalışıp ben buraya kadar yaptım devamı için ne yapılabilir ne edilir denilsin.
- buraya ben bunu istiyorum yok demeyin bekliyorum demeniz de benim için sorun değil varsa bilgim yapabilirsem şimdiye kadar yapıp veririm hiç gücenmem farkındaysanız üstad dediğiniz/dediğimiz kişiler artık bırakıyor bu işi bilen kişiler az kaldı yarın öbürgün şuan bilenler de giderse ne olacak günlerce birinin online olmasını bekleyecekmisiniz yada kendinizi geliştirip kendiniz mi yapmayı deniyeceksiniz?
biliyorum bazılarınız beklicek bazılarınız yapmaya çalışacak ama bir bilenin gölgesinde olmadan kendi kendinize öğrenmeniz çok zaman alır.
uzun lafın kısası soru sormanın da bir kalitesi olmalı.. şöyleki, " elimdeki veriler bunlar elimdeki yapmaya çalıştığım bu, şu şekilde yapmak istiyorum ama yapamadım " gibi bişi olsa ne güzel olurdu di mi?
konuyu açan arkadaşa hitaben " ben kahin değilim " giren kişinin admin olup olmadığını verdiğin verilerden bilemeyiz. Albert Einstein Derki "bana bir soru sorulsa ve soruyu çözmek için 1 saat verilse 50 dakikamı soruyu anlamakla geri kalanını çözüm yoluna ayırmakla geçiririm" demiştir. bilmem anlatabiliyormuyum
daha ayrıntılı bilgi verirseniz varsa bir çalışmanız verin birlikte geliştirip amacınıza ulaştıralım.
kimseye hitaben yazmadım bu sözlerimi ama isteyen üstüne alabilir sözlerimi
hoşça paylaşımlar.
__________________ Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi..
Konu CesuryureK tarafından (19 Şubat 2009 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir.
|