Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2009, 17:09   #79
XcLusive
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucu Koruma Botu (Check - Komut ve Kontrol Sistemi)

botu her sattığım kişiden söz alırım eğer verdiği sözü yutup dağıtırsa buda onun ********liğidir yapacak birşeyde yoktur..
aynı soruyu birisi daha sormuştu komple dağılırsa ne yaparsın?
cvp: daha iyisini yazarım eskisi demode olur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

dediğim gibi dağıtan kişi onun ********liğidir.. ben botu win makineye atıp kişilere aylık olarak kiralamasınıda bilirdim ama yapmadım..
-
ek olarak şunuda diyeyim v1'de bota kilit koymamıştım ama v2'de kilit var o sunucu haricinde diğer sunucularda çalışmaz tabi buda mirc kodu vs.. asıl bir kilit yapmak gerekirse dll falan yazmak gerekir ki uğraştırır, dediğim gibi kiralık olayıda olabilirdi ama hiçbirisini yapmadım..
v2'yi ise 2 tane firma kullanıyor ve müşterilerine ücretsiz kullandırtıyorlar (dağıtmadan) gördüğün sunucular bunlar olsa gerek..
ve gene dediğim gibi birkaç sunucuya verdim ve hepsinden vermeden önce söz alırım buda insana söze verdiğim değeri gösterir.. buna rağmen dağıtma yapıyorlarsa kendileri bilir..
extra olarak botu ben güncelliyorum yani kalıp halinde verip bırakmıyorum botu alan kişilere destek sağlıyorum en iyisi için bu dağıtım işini yapmış birileri varsa benden medet umamazlar..

Konu XcLusive tarafından (18 Şubat 2009 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver