Recep İvedik 2 Filminde Küfürler Kızdırdı
Recep İvedik 2 Filminde Küfürler Kızdırdı
Recep de küfrediyor babaanne de
Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik 2” filmi ilki gibi çok konuşulacağa benziyor. Eleştirmenlerin ikiye bölündüğü film cuma günü gösterime girdikten sonra seyircilerden de farklı tepkiler aldı.
İşte izleyici görüşleri : ÇOCUKLAR SEYRETMEMELİ Gizem Başaran (22) Grafik Tasarımcı: Ben filmi çok beğendim, hemen hemen her sahnede güldüm. Recep İvedik 2, birinci filme göre daha güzel. Argo kelimelere de dikkat edilmiş ama yine de küçük çocukların seyretmemesi gerekiyor bence VERDİĞİM PARAYA DEĞMEDİ Hakan Yürür (30) Subay: Birincisinde çok gülmüştüm ve Şahan’dan yine aynı performansı beklerdim. Kesinlikle küçük çocukların izlememeleri gerekiyor. Ben kardeşimle birlikte geldim ve argo birçok sahnede rahatsız oldum. Verdiğim paraya değmedi. İLKİNDEN GÜZEL OLMUŞ Gizem Aydın (23) Moda Tasarımcısı: Bence Recep İvedik bir halk kahramanı. Herkesin içinde olan ama dışarıya göstermediği pis tarafların hepsi onda birleşmiş, bu yüzden güldürüyor bence. Çok ince espriler yok filmde, her seviyede her kültürde insan anlayıp gülebilir. YİNE O HALK KAHRAMANI Gökhan Naldemirci (26) İşletmeci: İlki gibi değildi. Komik sahneler var ama yetersiz kalmış. Birincisinden sonra Recep İvedik 2’ye gelirken beklentilerim daha fazlaydı bunu karşılayamadı Şahan Gökbakar. Ama tabi ki Recep İvedik’e karşı olar taraftan değilim. O bir halk kahramanı.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |